Om Travelguru

Hej – velkommen til Travelguru. Her finder du tips, gode råd og masser af inspiration til dine rejser. Siden er bygget op omkring mine rejseguides til destinationer i hele verden. Destinationer som jeg selv har besøgt og som jeg kender.

Det er med andre ord ikke her, du finder kopier eller afskrivninger fra nettet. Det er den rene vare. Rejseguides med udgangspunkt i egne erfaringer og med egne billeder.

Hvem er du egentlig?

Jeg hedder Carsten. Måske kender du mig fra gaths-rejseside.dk, hvor jeg siden 1996 har skrevet om mine rejser. Det sker primært i artikelform krydret med masser af råd og rejsetips, men Travelguru er skåret helt ind til benet: her får du nem og hurtig adgang til præcis den information, du skal bruge.

Det kan f.eks. være transport, overnatning, seværdigheder og særlige rejseråd til netop din destination. Jeg har besøgt over 49 lande og udvider løbende siden med nye rejseguides.

Som nævnt har jeg skrevet om rejser siden 1996, men har rejst udenlands før det. Du har nok allerede gættet, at rejser fylder det meste af mit liv. Udover min personlige blog gaths-rejseside.dk driver jeg bl.a. også thailandrundt.dk.

Hvor skal vi hen?

Travelguru omhandler ikke et specielt land eller verdensdel, men favner bredt og har også rejseguides til mindre besøgte destinationer. Selv elsker jeg at rejse til fjerne egne, men faktisk kan du finde eventyret lige om hjørnet.

Under coronanedlukningerne har jeg været tvunget til at blive i Danmark, hvor jeg bare er taget ud i det blå og har ladet oplevelserne komme til mig. Jeg har også taget afstikkere til Sverige og Tyskland, der på hver deres måde er superspændende.

Selvom pengene er små, så er det stadig muligt at få gode rejseoplevelser. Læs bare med her, hvor jeg håber at inspirere dig til at rejse mere og bedre.

Velkommen til Travelguru

Kontakt
Mail: webmaster@gaths-rejseside.dk
Telefon: 2089 4585